Gezichtsbehandelingen

Intensieve anti-aging gezichtsverzorging

€ 59,50

Intensieve gezichtsverzorging

Anderhalf uur genieten van een intensieve gezichtsbehandeling, aangepast aan uw huidtype. Deze behandeling is doeltreffend en met zichtbaar resultaat, inclusief een heerlijke ontspannende gezichtsmassage.
Deze behandeling bestaat uit: borstelreiniging, epileren, stomen, peeling, gezichtsmassage, oneffenheden verwijderen, masker, oogmasker, nabehandeling en een lichte make-up.

€ 55,00


Reinigende gezichtsverzorging

Een speciaal op reiniging gerichte en aan uw huidtype aangepaste behandeling waarin uw huid intensief wordt gereinigd en wordt ontdaan van onzuiverheden.
Deze behandeling bestaat uit: borstelreiniging, epileren, stomen, peeling, masker en nabehandeling.

€ 46,50


‘the free choice’ behandeling

Bij deze behandeling stelt u zelf de behandeling samen die maximaal een uur duurt.
U maakt een combinatie uit de volgende mogelijkheden: borstelreiniging, epileren, verven van wimpers en/of wenkbrauwen, stomen, peeling, gezichtsmassage, oneffenheden verwijderen, masker, oogmasker of make – up.

€ 43,50


fruit acids treatment

Een geavanceerde schoonheidsbehandeling gebaseerd op het gebruik van fruitzuren.
De behandeling stimuleert de natuurlijke regeneratie en zelf-herstellende eigenschappen van de huid, vervaagt fijne lijntjes, littekentjes en onzuiverheden, en verwijdert dode huidcellen. Na de behandeling heeft uw huid een gezonde, stralende en frisse gezichtsuitdrukking.

€ 40,00


Quick gezichtsbehandeling

De ideale behandeling om in ongeveer drie kwartier uw huid te laten verzorgen en er weer stralend uit te laten zien.
Deze behandeling bestaat uit: epileren en verven van wenkbrauwen, borstelreiniging, en afhankelijk van de conditie van uw huid, of oneffenheden verwijderen, of voedende olie, of harsen bovenlip of kin. Deze behandeling wordt altijd afgesloten met een nabehandeling.

€ 33,50


Tiener gezichtsbehandeling

Deze behandeling is speciaal gericht op de behandeling van een jonge huid van personen tot twintig jaar.
Deze behandeling bestaat uit: borstelreiniging, stomen, peeling, oneffenheden verwijderen, masker en nabehandeling met crème.

€ 31,50


Persoonlijk make – up advies

Vindt u het ook zo moeilijk om de juiste kleuren te gebruiken in de make – up die bij u past? Mist u het zelfvertrouwen in het maken van een goede make – up?
U krijgt naar aanleiding van een uitgebreide gezichts – kleuren – analyse een overzicht van de kleuren in de make – up, die het beste bij uw huids,-, oog- en haarkleyr passen. Tevens leert u hoe u uw sterke punten kuntbaccentueren. Ook leert u hoe u het beste foundation, eyeliner, oogpotlood, mascara, blusher, lippenstift en poeder gebruikt en opbrengt.
Een persoonlijk make – up advies geeft u dat vertrouwen.
(komt u samen, dan betaalt u € 50,00 per persoon)

€ 60,00


Aanvullen

Aanvullende behandelingen i.c.m. een gezichtsbehandeling


Wenkbrauwen verven

€ 7,00

Wimpers verven

€ 7,00

Harsen bovenlip of kin

€ 7,00

Harsen bovenlip en kin

€ 10,00

Massage rug – nek

€ 28,50


Alle prijzen zijn inclusief 21 % BTW